Analisis Insurans Kargo

Kelebihan perkhidmatan: mengganti rugi dalam tempoh 1-3 hari bekerja selepas pengesahan & yuran insurans hanya 3%

Kami akan membayar ganti rugi bagi kiriman yang nilai keseluruhannya tidak melebihi RMB5000, termasuk harga barangan dan kos penghantaran antarabangsa. Jika nilai melebihi RMB5000, kami akan membantu pelanggan mengemukakan tuntutan kepada Pacific Insurance CPIC.

Sebahagian barang tersebut tidak disampaikan atau sebahagian produk dalam pembungkusan rosak hilang, sila catatkan bilangan item yang hilang atau pembungkusan yang rosak pada resit penerimaan dan ambil gambar resit dan gambar barang sebagai bukti.

Jika pembungkusan telah dibungkus semula, sila ambil gambar pembungkusan luar barang sebagai bukti dan ambil gambar label penghantaran dalam pembungkusan. Sila simpan semua beg/label penghantaran sehingga kami mengesahkan sebelum membuangnya.

Nota tuntutan: sila maklumkan kepada perkhidmatan pelanggan dalam masa 3 hari selepas menerima barang.

Semasa membuat tuntutan, perkhidmatan pelanggan mungkin memerlukan dokumen pembelian dan maklumat lain yang berkaitan dengan barang.

Bagi barang yang tidak dilindungi oleh insurans, ganti rugi maksimum adalah RMB300 jika hilang.

Jumlah ganti rugi akan dikira berdasarkan nilai kiriman yang diasuransikan (termasuk kos penghantaran antarabangsa).

Insurans kehilangan barangan hanya melindungi risiko kehilangan barangan sahaja.

Kerosakan barangan yang rapuh, kerosakan semasa penghantaran atau penahanan oleh pihak berkuasa kastam tidak termasuk dalam perkhidmatan tuntutan insurans.

Buka di [Yes GoShop] App Insurans Insurans

Kerugian ekonomi akibat kehilangan pakej semasa pengangkutan antarabangsa,

Mengikut jumlah polisi pakej yang diinsuranskan, pampasan akan dibayar mengikut piawaian pampasan 【Insurans Kerugian】.


Kelebihan Perkhidmatan

 1. Selepas pengesahan, YES akan membayar pampasan dalam tempoh 1-3 hari bekerja

 2. Kawalan risiko penuh untuk memastikan pelanggan dilindungi daripada kerugian ekonomi

 3. Kadar insurans hanya 3% daripada nilai diinsuranskan pakej

 4. Jumlah harga produk + yuran penghantaran antarabangsa = jumlah maksimum CNY 5,000

  (Nilai lebih daripada CNY 5000 boleh dipindahkan ke CPIC Insurans Pasifik, sila hubungi perkhidmatan pelanggan FB untuk mendapatkan butiran)


Arahan Khas Untuk Kehilangan Separa:

 1. Bagi kehilangan sebahagian barang, ini bermakna terdapat beberapa keping barang di bawah satu nota konsainan, dan beberapa barang belum dihantar atau pembungkusan luar barang yang anda terima telah rosak, mengakibatkan kehilangan sebahagian daripada bahagian dalam barang. Kedua-dua situasi di atas penerima diminta untuk menyata pada nota resit penghantar bahawa bilangan keping hilang atau pembungkusan luar rosak, dan ambil gambar resit dan gambar barang untuk mengumpul bukti, kerana pelanggan semakan perkhidmatan dan proses tuntutan mungkin memerlukan bukti aspek ini.

 2. Mengikut pengalaman lepas, berkemungkinan bungkusan luar barang yang diterima telah dibungkus semula, dan proses penerimaan tidak ditemui.Setelah dibongkar, didapati ada barang yang hilang. Pada masa ini, sila jangan risau tentang mengambil gambar pembungkusan luar barangan dan helaian muka bungkusan dalaman tepat pada masanya. Sila pastikan untuk menyimpan sementara semua beg pembungkusan/helai muka sehingga kami telah mengesahkannya di sini sebelum ini membuang mereka.


Nota Tuntutan:

 1. Bagi barang tanpa insurans, jika barang hilang, had maksimum tuntutan ialah CNY 300.

 2. Untuk kehilangan beberapa barangan, sila maklumkan perkhidmatan pelanggan kami untuk tuntutan dalam tempoh 3 hari selepas penerimaan.

 3. Semasa proses tuntutan, perkhidmatan pelanggan akan meminta sijil pembelian barangan dan maklumat lain yang berkaitan kepada anda, sila berikannya tepat pada masanya.

 4. Jumlah tuntutan adalah berdasarkan nilai insurans anda, termasuk kos penghantaran antarabangsa.

 5. Kehilangan insurans barang hanya menanggung risiko kehilangan barang.Bagi kerosakan barang/kerosakan yang rapuh akibat proses penghantaran atau rampasan kastam dan lain-lain, ia bukan dalam skop perkhidmatan tuntutan ini.


YES berhak untuk tafsiran perjanjian akhir

Tertakluk kepada perubahan tanpa notis

Cancel
OK