Notis BuyForMe

Kami menyediakan perkhidmatan Buy For Me untuk produk platform ketiga yang ditetapkan

Kami tidak menanggung risiko produk platform ketiga

Pembeli membuat pesanan mengikut pesanan pengguna, dan barang yang dibeli akan dihantar ke gudang transit Guangzhou kami untuk penyimpanan sementara

Pengguna boleh menggabungkan pakej dalam gudang untuk menjana bil laluan antarabangsa

Pakej ini dijalankan oleh peniaga logistik ketiga. Ia terhad oleh dasar kastam dan mungkin mempunyai risiko logistik. Ia perlu dinilai dan ditanggung dengan sendirinya

Kami tidak menanggung risiko yang disebabkan oleh dasar kastam dan faktor tidak terkawal dalam logistik rentas sempadan

Buka di [Yes GoShop] App Buy For Me 3 Perkara Untuk Diketahui Buy For Me 3 Perkara Untuk Diketahui

Kawasan Servis

01. Kami menyediakan perkhidmatan Buy For Me untuk produk platform ketiga yang ditetapkan, tetapi tidak menanggung risiko produk platform ketiga.


Kami hanya menyediakan anda dengan perkhidmatan Buy For Me untuk produk platform ketiga yang ditetapkan, dan tidak menganggap pelanggaran, kualiti, risiko kuantiti dan tanggungjawab yang berkaitan dengan produk itu sendiri. Pembeli kami akan melindungi kepentingan anda mengikut keperluan pesanan anda, pengesahan komunikasi dan selepas koordinasi. Sekiranya anda perlu lebih selamat, anda boleh menyemak pemeriksaan terlebih dahulu. Gudang kami boleh dikenakan bayaran tambahan mengikut keperluan anda untuk membongkar pakej, mengambil gambar, kuantiti, pembungkusan tetulang, dan lain-lain. Perkhidmatan ini boleh menjadi perkhidmatan sendiri permohonan untuk perkhidmatan tambahan.


Penolakan produk yang dilarang: Senjata, haiwan, mata wang, bahan mudah terbakar, gas tekanan tinggi (semburan), barang berbahaya, alkohol, dadah, tembakau dan lain-lain eksport pengangkutan terhad China.Proses Membeli-belah

02. Kami menyediakan perkhidmatan pembelian untuk produk platform ketiga yang ditetapkan, tetapi tidak menanggung risiko produk platform ketiga.


[Fasa 1] Anda perlu membayar kos produk dan kos logistik barangan di China, dan kami akan membelinya untuk anda. Produk yang dibeli akan dihantar ke gudang Transit Guangzhou kami sementara. Barang-barang itu boleh disimpan sementara selama 30 hari selepas memasuki gudang. Anda boleh mengumpulkan pembelian barang dan membungkusnya dalam penghantaran antarabangsa, menjimatkan wang.


[Fasa 2] Gabungan ini menjana pesanan pengangkutan antarabangsa dalam pakej perpustakaan, membayar kos logistik antarabangsa pesanan, dan kemudian bungkusan itu boleh menjalankan pengangkutan lintas sempadan.


Perkhidmatan Buy For Me> Anggaran Pengangkutan Antarabangsa>


Imitasi, item yang dilarang, serbuk, cecair, makanan, bateri, cakera DVD, ubat-ubatan, dan lain-lain. Perlu menghantar saluran kargo sensitif untuk lulus cek keselamatan. Jika anda tidak pasti, anda boleh mengesahkannya dengan perkhidmatan pelanggan.Risiko Logistik

03. Pakej ini dijalankan oleh peniaga logistik ketiga. Ia terhad oleh dasar kastam dan mungkin mempunyai risiko logistik. Ia perlu dinilai dan ditanggung dengan sendirinya.


Sebagai platform perkhidmatan, kami mengintegrasikan banyak vendor logistik antarabangsa ketiga untuk memberi anda perkhidmatan pembelian barang dan pakej, tetapi tidak menanggung risiko yang disebabkan oleh faktor-faktor yang tidak terkawal dalam dasar kastam dan logistik silang sempadan, seperti tidak ada hukuman, kerosakan, bahagian yang hilang, dan hilang. Kelewatan kelewatan semasa tempoh puncak. Kami akan membantu anda dengan langkah-langkah seperti menyediakan peringatan risiko yang tepat pada masanya dan peningkatan insurans logistik yang berterusan untuk mengurangkan kebarangkalian kerugian.


Peraturan Insurans Pengangkutan>


Kargo nilai tinggi sangat disyorkan untuk memastikan perkhidmatan insurans barang untuk melindungi hak anda.


Cancel
OK