Kapal Kontena Loctek 1800T Dilancarkan Dengan Lancar

kapal kontena 1800T telah berjaya dilancarkan di Limbungan Laut Kuning

Loctek berkata pada masa hadapan, syarikat itu akan dapat menyediakan perkhidmatan yang lebih menjimatkan, selamat dan mampan untuk lebih banyak jenama korporat yang pergi ke luar negara

Kapal itu telah dirancang dan dibina oleh Loctek semasa kemuncak pengangkutan laut tahun lepas

Pembinaan kapal syarikat adalah terutamanya daripada usaha untuk mengukuhkan keselamatan rantaian bekalan, meningkatkan kecekapan rantaian bekalan, dan mengurangkan kos pengangkutan

Saham Loctek juga menyatakan bahawa walaupun syarikat itu tidak mungkin mengendalikan kapal itu sendirian, ia memberi manfaat kepada syarikat mengembangkan perniagaan gudang awam di luar negara dengan bekerjasama dengan syarikat perkapalan

Perniagaan gudang di luar negara pada masa ini merupakan enjin penting yang memacu pertumbuhan prestasi keseluruhan syarikat

Buka di [Yes GoShop] App Kapal Kontena Loctek 1800T Kapal Kontena Loctek 1800T

LOCTEK.png


Kapal Kontena Loctek 1800T Dilancarkan Dengan Lancar


Dunia sedang berubah, ada orang datang, ada orang pergi, inilah arena perkapalan.


Pada 14 Disember, kapal kontena 1800T Ningbo Lege Ergonomics Technology Co., Ltd., sebuah perusahaan terkemuka dalam e-dagang rentas sempadan di Ningbo, telah berjaya dilancarkan di Limbungan Laut Kuning, yang bermaksud bahawa kapal itu selangkah lebih dekat kepada sasaran penghantaran pada akhir Mac tahun hadapan.


Loctek berkata pada masa hadapan, syarikat itu akan dapat menyediakan perkhidmatan yang lebih menjimatkan, selamat dan mampan untuk lebih banyak jenama korporat yang pergi ke luar negara.


Kapal itu telah dirancang dan dibina oleh Loctek semasa kemuncak pengangkutan laut tahun lepas, dengan pelaburan yang dirancang sebanyak 32.6 juta dolar US (bersamaan dengan 207 juta yuan) . Kapal tersebut diletakkan sebagai kapal yang laju mengikut kelajuan pelayarannya. Saham Loctek menyatakan bahawa pembinaan kapal syarikat adalah terutamanya daripada usaha untuk mengukuhkan keselamatan rantaian bekalan, meningkatkan kecekapan rantaian bekalan, dan mengurangkan kos pengangkutan.


Menurut maklumat awam, perniagaan gudang luar negara Loctek akan mencapai jumlah hasil sebanyak 292 juta yuan pada 2021 dan separuh pertama 2022 (termasuk 171 juta yuan dalam hasil perkhidmatan kepada pihak ketiga) dan 258 juta yuan (di mana 181 juta yuan dalam perkhidmatan. hasil daripada pihak ketiga), kadar pertumbuhannya sangat pantas.


Walaupun kadar pengangkutan laluan Amerika-Barat telah menurun kepada kira-kira 10% daripada puncak, kepentingan pembinaan kapal tidak begitu jelas.


Bagaimanapun, Loctek berkata bahawa pasaran perkapalan adalah industri yang sangat tidak menentu. Dengan perubahan dalam dasar pencegahan dan kawalan wabak domestik, perdagangan ekonomi China-US akan menjadi lebih rapat pada masa hadapan, dan jumlah dagangan import dan eksport juga akan meningkat untuk jangka masa yang lama.


Saham Loctek juga menyatakan bahawa walaupun syarikat itu tidak mungkin mengendalikan kapal itu sendirian, ia memberi manfaat kepada syarikat mengembangkan perniagaan gudang awam di luar negara dengan bekerjasama dengan syarikat perkapalan untuk menukar kapal milik sendiri untuk gudang dan mengunci kos pengangkutan. Ya, dan perniagaan gudang di luar negara pada masa ini merupakan enjin penting yang memacu pertumbuhan prestasi keseluruhan syarikat.


Cancel
OK